NRDATA POS – 22 profesionāli gadi tirdzniecības industrijā

Uzņēmums NRDATA POS šogad, 2024. gadā atzīmē savu 22 gadu jubileju. Gadu laikā sakrātā pieredze mums ļāvusi tiekties uz izcilību un turpināt piedāvāt profesionālus pakalpojumus un tirdzniecības risinājumus dažāda izmēra un nozaru uzņēmumiem.

Mūsu piedāvājumā atradīsiet:

  • Modernus kases aparātus gan tirdzniecībai veikalos, gan izbraukumiem. Turklāt, ja kases aparāts nepieciešams tikai dažām dienām, to iespējams nomāt. Lai nebūtu jāraizējas par iekārtas nepārtrauktu un efektīvu darbību, piedāvājam arī kases aparātu apkalpošanu.
  • Kases sistēmu ar plašām integrācijas iespējām (grāmatvedības, noliktavas uzskaites un citām uzņēmumā izmantotajām sistēmām). Mūsu kases sistēmu iespējams savienot jau ar jums esošo tehniku.
  • GNS noliktavas uzskaites sistēmu, kas atvieglos darbinieku ikdienu ar dažādu datu importu, preču uzskaiti, automātiskiem cenu pārrēķiniem, tādejādi samazinot manuālā darba apjomu un iespējamās cilvēciskās kļūdas.
  • Dažādus Office 365 risinājumus – Outlook e-pastu, populārās Word, Excel un PowerPoint programmas, kas darbosies arī mākonī un ļaus darbiniekiem efektīvāk sadarboties savā starpā.
  • Plašu tehnikas klāstu tirdzniecībai (naudas lādes, čeku printeri, uc.), noliktavām (uzlīmju printeri, uzkrājošie un svītrkodu skeneri), kā arī plašu ofisa tehnikas klāstu (portatīvie datori, printeri, skeneri, uc.).

 

Līdz ar sakrāto pieredzi, esam izlēmuši arī paplašināt savas darbības telpas un sākot no 15. jūlija atrodamies jaunā adresē – Ulmaņa gatves industriālajā parkā “Kalniņi-A”, 2 stāvā, Mārupē. Nāc ciemos, gaidīsim!

Par NRDATA POS

NRDATA POS ir kases aparātu, kases maksājumu sistēmu, grāmatvedības un noliktavas programmatūras nodrošinātājs.

Jaunākie raksti
Dalies ar ziņu sociālajos tīklos:
Aizpildi anketu, un mēs ar Jums sazināsimies!
Aizpildi anketu, un mēs ar Jums sazināsimies!